avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselatorie agentie de modelling
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselatorie agentie de modelling

Buna ziua,

In data de 17 noiembrie 2017 am fost abordat in zone AFI Cotroceni de o firma de recrutari de modelling numita Office Media International. Nu auzisem de teapa aceasta cu pseudo-agentiile de casting inainte. Pe scurt, am platit o taxa de 120 lei, a doua zi am fost chemat de ei pentru o semna un contract (ceea ce am facut) si atunci mi-au zis ca taxa de reprezentare ar fi de 1610 lei. Lucrez in Anglia, iar atunci cand le-am spus acest lucru au parut mai incantati si mi-au spus ca au contracte incheiate si cu sedii din Londra. Dupa ce m-am intors in Anglia si am incercat sa iau legatura cu ei prin mail sau telefon, nu am avut absolut nici un succes. In momentul de fata, am fost inselat cu 1730 de lei. Inca am in posesie contractul si chitanta ce mi-au fost date. Credeti ca mai am cum sa-mi recuperez banii sau m-ati putea informa ce alte optiuni as avea?

Multumesc anticipat!
Buna? Stiu ca au trecut cativa ani insa azi am fost pacalita si eu..V.ati recuperat banii?

Cristi997 a scris:

Va multumesc. Nu ma supar absolut deloc. Sunt constient ca a fost vina mea. Speram doar sa mai fie ceva de facut. Va multumesc mult!

Am inteles. Voi incerca sa fac o reclamatie la OPC si vad de acolo unde ajung. Multumesc mult pentru timpul acordat!

Salut, si eu am luat teapa asta de curand (adica cred ca am luat-o pt ca de o luna nu m-a mai contactat nimeni), poti sa imi spui te rog numele firmei tale, la mine s-au dat drept Young Minds Project SRL. O zi frumoasa!
buna, in ce situatie te afli in prezent cu ei sau ce s-a mai intamplat? Din pacate am si eu de a face cu ei
Buna si eu am fost abordat de aceeasi frima ai fost contactata pana la urma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit teapa de la o agentie de modeling Diore511 Diore511 Buna ziua , am fost pacalit astea doua zile de o agentie de casting modeling in apropiere de afi cotroceni s-au dat drept new model casting dar ei sunt alta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract modelling Giany86 Giany86 Buna seara! As dori sa primesc niste sfaturi despre cum as putea sa reziliez un contract de publicitate.In data de 10.08.2014 in timp ce eram cu sotia si fiul ... (vezi toată discuția)
Cum îmi pot recupera banii dupa ce am fost înșelat în contract? ApetreiAlex21 ApetreiAlex21 Acum o luna, m a abordat pe strada o firma de casting sa le fiu model și sa fac reclame pentru niște haine, mi sa spus ca voi câștiga bani, haine, toate ... (vezi toată discuția)