latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

Gabriel19901 
	    	Utilizator

Gabriel19901 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

MariusPodaru 
	    	Utilizator

MariusPodaru 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rdinamix	                   

Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)
	                    rdinamix	                   

Salut! Am o intrebare si anume daca am inceput scoala de soferi cat c am promovat examinarea teoretica si urmeaza cea practica dar intretimp mi s-a suspendat ... (vezi toată discuția)

imene	                   

Buna ziua,
Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
	                    imene	                   

Buna ziua,
Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)

romanisor	                   

Am luat permisul joi si duminica as vrea sa circul cu masina, daca sunt oprit de politie risc sa fiu urmarit penal?adica, eu ma gandesc ca doar as fi amendat ... (vezi toată discuția)
	                    romanisor	                   

Am luat permisul joi si duminica as vrea sa circul cu masina, daca sunt oprit de politie risc sa fiu urmarit penal?adica, eu ma gandesc ca doar as fi amendat ... (vezi toată discuția)