avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cota CAS si CASS angajat cu 2 CIM cu timp partial de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cota CAS si CASS angajat cu 2 CIM cu timp partial de lucru care nu insumeaza 8 ore/zi

Avem angajata o ingrijitoare la 2 cabinete medicale cu 2 respectiv 4 ore/zi si care , cumulat, nu ajunge la salariul minim brut de 1900 lei !
Am dori sa stim daca de la 01.01.2018 CAS si CASS vor fi platite , pentru fiecare contract in parte , la valoarea salariului minim ( 1900 lei ) sau la valoarea negociata pentru cele 2 respectiv 4 ore/zi sau cu alte cuvinte s-a modificat ceva sau se aplica tot regula valabila in ultimele 4 luni !
MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:05, 31 Decembrie 2017
Pentru o persoana angajata cu CIM cu 4ore/zi salariul de baza brut lunar stabilit prin lege trebuie sa fie minim 975 de la 01.01.2018. Deci, va obtine din cele 2 contracte salariul de 1900 si nu trebuie sa i se retina contributiile majorate.
Ultima modificare: Duminică, 31 Decembrie 2017
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Angajare 2 ore slytuta slytuta Cat se plateste pt angajare 2 ore, in conditiile in care este al 2 serviciu, primul fiind cu norma intreaga de 8 ore. (vezi toată discuția)
Salariu minim elenabab elenabab Buna ziua, care este salariu minim pentru un CIM de munca part time, 4h? Multumesc frumos (vezi toată discuția)