Ella2 
	    	Utilizator

Ella2 
	    	Utilizator	    

Ella2, utilizator
 Ella2, utilizator 	
			 raluk0207 
	    	Utilizator

raluk0207 
	    	Utilizator	    

Ella2 
	    	Utilizator

Ella2 
	    	Utilizator	    

Ella2, utilizator
 Ella2, utilizator 	
			 ma_ria	                   

Buna seara,
bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)
	                    ma_ria	                   

Buna seara,
bunicii au murit, unul in 1992, celalalt in 2000 si nu s-a dezbatut mostenirea din varii motive. In prezent mai traiesc doi dintre cei 6 frati, ... (vezi toată discuția)

Olga-Marcela	                   

Tatal meu a avut mai multi frati. Toti au primit mostenire de la tatal lor pamant arabil. Una dintre surori nu a avut copii si a lasat prin testament unui ... (vezi toată discuția)
	                    Olga-Marcela	                   

Tatal meu a avut mai multi frati. Toti au primit mostenire de la tatal lor pamant arabil. Una dintre surori nu a avut copii si a lasat prin testament unui ... (vezi toată discuția)

maria1956	                   

Parintii mi-au decedat in lunile mai si august 2017.Cand am luat in august certif.deces, d-na de la starea civila mi-a spus ca trebuie sa completez o anexa ... (vezi toată discuția)
	                    maria1956	                   

Parintii mi-au decedat in lunile mai si august 2017.Cand am luat in august certif.deces, d-na de la starea civila mi-a spus ca trebuie sa completez o anexa ... (vezi toată discuția)