avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu creștere copil

In septembrie 2018 ar trebui să mă întorc la servici deoarece copilul împlinește 2 ani.Între timp angajatorul meu nu va mai exista deoarece Bancpost va fi preluată de Banca Transilvania.Doresc să știu dacă mă va influența acest lucru în cazul în care BT preia și personalul atunci când eu nu voi fi prezentă la servici.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 09:42, 21 Decembrie 2017
Preluarea de care vorbiti, presupune si preluarea tuturor salariatilor, inclusiv a celor cu CIM suspendate. Obligatia de a va reprimi la munca este de asemenea preluata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la munca dupa ccc ContSters141851 ContSters141851 buna!spuneti-mi va rog,dupa terminarea celor 2 ani de concediu crestere copil,sunt obligata sa ma intorc la vechiul loc de munca?sau doar firma are obligatia ... (vezi toată discuția)
Care este situatia lauzei in cazul transferului firmei sau a unei parti componente la alta firma? Camy78 Camy78 Buna ziua, sunt intrata in concediu de maternitate din data de 19 Nov 2009 iar firma de la care am intrat in maternitate face transfer la alta firma ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la servici dupa cic maroxana maroxana Buna ziua, Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: - la 1 martie 2009 am intrat in concediul de crestere al copilului,pana la data de 1 martie ... (vezi toată discuția)