avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Pot pleca în in strainatate la munca daca am credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Pot pleca în in strainatate la munca daca am credit la reiffeisen in romania?

1. Mi se acorda dreptul de a părăsi țara daca am un împrumut de nevoi personale ?
2.care Sunt condițiile ?
3. Pot plăti rata si din strainatate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 22 Decembrie 2017
Aveti dreptul de a pleca din tara, nu trebuie sa vi-l acorde cineva.
Platiti rata din strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu bancile merrypopa8003 merrypopa8003 As dorii sa va explic in cateva cuvinte problema mea dar si nelamurirea mea legata de doua credite de nevoi personale doara cu buletinul , fara garantii ,fara ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in strainatate si sunt in proces de divort; eu si sotul avem un credit de nevoi personale cu ipoteca,eu sunt titulara creditului iar sotul este coplatitor; maramaramara maramaramara Sotul nu vrea sa-mi acorde divortul fara a avea o garantie oficiala ca voi continua sa platesc creditul; ce este de facut? Va trebui sa merg in tara sa vorbesc ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre rata la banca alleexandru alleexandru Am facut un credit pe nevoi personale de 27000CHF acum 3 ani iar in momentul de fata mai am de plata 23700CHF.Sunt cu plata la zi de cand am inceput pana acum ... (vezi toată discuția)