avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poză luată de pe profilul meu de Facebook, fără ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poză luată de pe profilul meu de Facebook, fără acordul meu. Mă poate ajuta poliția?

Buna! Acum ceva timp am postat o poză cu mine pe profilul meu de facebook, după un timp o persoană mi-a luat poza respectivă și a postat-o pe profilul ei scriind tot felul de prostii la descrierea pizei,am rugat-o să o șteargă pt ca nu are niciun drept să îmi posteze poza alfel o șterg,a încercat să mă santajeze ca daca o blochez o mai posteaza...până la urmă am blocat-o,iar de aproape o lună postează încontinuu poza cu fel si fel de descrieri. Am fost anuntata de prieteni comuni ca am poza pe profilul persoanei respectiv.a rugat-o un prieten să șteargă poza dar niciun rezultat. Problema e ca nici nu stiu sigur cine este în spatele acestui profil de facebook.Întrebarea este ce pot sa fac? Sa merg la politie?mă poate ajuta?
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:30, 25 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Problema este ca nu stiu sigur cine este persoana din spatele acestui profil si nu stiu cum sa aflu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea: daca foloseste VPN fara loguri, nu mai exista istoricul cui s-a conectat in ce moment si ce website a accesat. Ar putea fi prins doar in flagrant. Iar Politia nu se baga decat daca e vorba de o infractiune (de obicei grava).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
O persoană deţine pozele mele intime!! Loredana Fridmam Loredana Fridmam Buna seara ! Apaproximativ cateva zile in urma o persoană mi- a spart contul de instagram si ma santaja ca are pozele mele intime , daca nu fac ce vrea el le ... (vezi toată discuția)