avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... D390
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

D390

Buna ziua,
as vrea sa va intreb, daca am o factura de la o societate din Australis, si pe fact. scrie EU VAT nr. se declara in D390?
Inca o intrebare: prestare de serv.de informatica catre o persoana fizica din EU se declara in 390?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:37, 28 Ianuarie 2018
(1) Daca societatea este din Australia, atunci este vorba de import iar nu de achizitie intracomunitara. Deci, nu se declara in D390.

(2) Daca sunteti platitor de TVA, facturati cu TVA iar daca nu, fara.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2018
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare Madalina Scarlat Madalina Scarlat Am primit in Ianuarie 2010 o factura de servicii (certificate ISO pentru 4 firme care au beneficiat de documentatia ISO facuta de societatea din Romania) de la ... (vezi toată discuția)
Autoutilitara din germania sanducatanas sanducatanas Am cumparat din Germania o autoutilitara in data de 30.08.2011 pe carre a platit-o cu bani cash,pe baza de factura.In factura este trecuta suma totala,fara ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara zona libera nicoletabis nicoletabis Am de facut o achizitie intracomunitara dar am verificat cod fiscal al furnizorului si apare invalid desi are codul fiscal al unui platitor de tva cu NL in ... (vezi toată discuția)