avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DELEGAREA DE ATRIBUTII PE UN POST DE CONDUCERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DELEGAREA DE ATRIBUTII PE UN POST DE CONDUCERE

Un economist dintr-un spital poate sa fie delegat pe funcția vacanta de director financiar contabil pana la ocuparea postului prin concurs?
Legea 95/2006 prevede ca directorul financiar contabil este numit inerimar pe aceasta perioadă, dar pot exista si excepții?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 26 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Numit" poate fi si delegat .. prin urmare, exista posibilitatea ca un economist dintr-un spital sa fie delegat pe funcția vacanta de director financiar contabil pana la ocuparea postului prin concurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare functie de conducere dana manea dana manea As dori sa stiu daca potrivit Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, in cazul in care sunt medic sef de sectie, pot ocupa si functia de ... (vezi toată discuția)
Suspendare de drept, functionar numit director interimar la un spital Sanda67 Sanda67 Cum se procedeaza in cazul in care [b]un functionar public de executie dintr-o institutie publica este numit director financiar - contabil INTERIMAR la un ... (vezi toată discuția)
Contract administrare RSB RSB Va rog frumos sa-mi spuneti daca pe perioada in care este numit un director medical interimar in spital, se incheie contract de administrare cu managerul ... (vezi toată discuția)