avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amenințări
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amenințări

Bună.. Am și eu o problema cu fostul iubit.. De o luna ma amenință zilnic, ma suna non stop, nu pot schimba nr de telefon pt ca munca mea depinde de el.. Ce as putea face? I am explicat sa ma lase în pace sa nu mai sune, dar nu înțelege. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:27, 27 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Solicitati prin instanta un ordin de protectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despărțită de tatăl copilului și hărțuită de el. cum aș putea să-l opresc? Ven1 Ven1 Buna seara, M-am despartit de iubitul meu cu care avem un copil de 4 ani impreuna deoarece nu-i mai suportam jignirile si cateodata bataile.Mi-am refacut viata ... (vezi toată discuția)
Violenta domestica adina0423 adina0423 Bună Am câteva întrebări, dar înainte de a le pune o să povestesc puțin situația. M-am căsătorit în 2009 și în 2010 am născut un copil. În ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)