avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? În urma unui proces de partaj soția a fost obligată să îi plătească o anumită sumă de bani fostului sot. S-au judecat pt îmbunătățirile aduse unei case la tara, proprietate a soției dinaintea căsătoriei. Soția nu are decat casa de la țară, unde locuiește și o pensie. Intrebarea mea este daca poate fi executată cu imobilul având în vedere că nu își permite să plătească suma stabilită, cel mult ar putea suporta oprirea a 30% din pensia pe care o are. Sunt sanse sa o oblige sa vândă casa sau sa ii puna sechestru pe casa tinand cont ca nu ar avea unde sa se duca?multumesc !
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:55, 1 Ianuarie 2018
Depinde despre ce suma de recuperat este vorba. Daca suma nu este foarte mare, se poate pune poprire doar pe pensie. Altfel, cu siguranta se poate executa silit si va fi scoala la licitatie casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un caz... mar4905 mar4905 Reclamanta deschide actiune de partaj, prin care solicita paratului urmatoarele: partajarea bunurilor mobile, partajarea diferitelor cheltuieli facute impreuna ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil - pret licitatie georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Ma aflu intr-un proces in care sunt executat silit pentru suma de 10.000 USD . Deoarece nu am venituri , locuinta proprietate comuna a mea si a ... (vezi toată discuția)
Vrem să dăm un judecată un membru al asociației și probabil vom câștiga procesul. cum putem recupera restanțele dacă oficial acesta nu are niciun venit? prettydaniola prettydaniola Vrem sa dam un judecata un restantier si probabil ca asoc va castiga procesul. Cum putem recupera restantele de la un proprietar care oficial nu are niciun ... (vezi toată discuția)