Bunaziua. Doua prietene de ale mele au furat într-un mare magazin in Germania. Kauflan cred ca se numea.
M-au întrebat pe mine ce li se poate intampla caci au fost prinse cu haine care ajung la 600 de euro si criminalistii care le-au perchezitionat le-au trimis a casa spunandule sa astepte amenda sa le vina prin posta.
Sunt foarte speriate ca au citit multe pe internet si le e frica una are 19 ani si e singura aici si cealaltă e maritata si e tanara si ea. M-au rugat pe mine daca nu Stiu vreo soluție dar eu nu stiu. Au citit despre condamne de pana la 15 ani ecc... dar nimic nu e sigur. Daca cineva are idee ce sar putea intampla va rog sa îmi raspundeti. Va doresc o zi buna...
Pentru fapte de genul acesta, cand nu este o valoare foarte mare, un mod de operare care nu prezinta o complexitate deosebita, nici nu fac parte dintr-o grupare infractionala, care s-a mai ocupat cu astfel de cazuri, daca nici nu au antecedente, se aplica doar o amenda, din cate cunosc.
Germanii vor aplica foarte probabil o amendă.
Dacă nu o vor achita vor fi arestate daca mai intra in Germania.
Sa fie foarte atente ca sa nu ajunga la închisoare.
Amenda nu cred ca va depăși 1000 euro.
Aceste doua fete miau spus ca criminalistii le-au trimis a casa spunandule sa astepte o scrisoare dar daca se afla ca nu este prima data ce sar intampla? Ar putea fi arestate? Si trecute 2 zile de cand au fost prinse fara sa se intample nimic credeti ca sar putea sa uite pe filmele de inapoi?