avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt in magazin mare. AJUTOR!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt in magazin mare. AJUTOR!

Bunaziua. Doua prietene de ale mele au furat într-un mare magazin in Germania. Kauflan cred ca se numea.
M-au întrebat pe mine ce li se poate intampla caci au fost prinse cu haine care ajung la 600 de euro si criminalistii care le-au perchezitionat le-au trimis a casa spunandule sa astepte amenda sa le vina prin posta.
Sunt foarte speriate ca au citit multe pe internet si le e frica una are 19 ani si e singura aici si cealaltă e maritata si e tanara si ea. M-au rugat pe mine daca nu Stiu vreo soluție dar eu nu stiu. Au citit despre condamne de pana la 15 ani ecc... dar nimic nu e sigur. Daca cineva are idee ce sar putea intampla va rog sa îmi raspundeti. Va doresc o zi buna...
Ultima modificare: Vineri, 29 Decembrie 2017
pauletta_15_10, utilizator
Cel mai recent răspuns: pauletta_15_10 , utilizator 22:21, 30 Decembrie 2017
Pentru fapte de genul acesta, cand nu este o valoare foarte mare, un mod de operare care nu prezinta o complexitate deosebita, nici nu fac parte dintr-o grupare infractionala, care s-a mai ocupat cu astfel de cazuri, daca nici nu au antecedente, se aplica doar o amenda, din cate cunosc.
Si cam cat de mare ar putea fi amenda pentru aceasta suma furata?
Germanii vor aplica foarte probabil o amendă.
Dacă nu o vor achita vor fi arestate daca mai intra in Germania.
Sa fie foarte atente ca sa nu ajunga la închisoare.
Amenda nu cred ca va depăși 1000 euro.
Aceste doua fete miau spus ca criminalistii le-au trimis a casa spunandule sa astepte o scrisoare dar daca se afla ca nu este prima data ce sar intampla? Ar putea fi arestate? Si trecute 2 zile de cand au fost prinse fara sa se intample nimic credeti ca sar putea sa uite pe filmele de inapoi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara , am furat a doua oară în germania prima oară ... Lorenaanais Lorenaanais Bună seara , am furat a doua oară în Germania Prima oară mi-a venit acasă o amendă de 600€,la a doua abatere se poate întâmpla ceva mai grav , mă ... (vezi toată discuția)
Am fost prins la furat, împreună cu un prieten, într-un supermarket. el mai are dosare pentru așa ceva, dar eu sunt la prima abatere. ce pot să pățesc? Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Aseară la ora 21:30 impreuna cu un prieten am fost prinsi la furat eu in valoare de 900 de lei si prietenul meu de 800 problema este ca el mai are dosare de ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt in germania CristinelI CristinelI buna ziua, va rog eu mult sa ma ajutati cu o problema. un prieten foarte bun de-a meu a fost plecat acum 2 saptamani in germania, in vacanta, si a furat ... (vezi toată discuția)