Bună seara , am furat a doua oară în Germania
Prima oară mi-a venit acasă o amendă de 600€,la a doua abatere se poate întâmpla ceva mai grav , mă poate aresta ?
Mentionez ca prima amenda a fost plătită exact când a venit plicul acasă ,asta s-a întâmplat acum un an .
gi-jane2
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu ca ati furat a doua oara, ci ati fost prinsa a doua oara. Se prea poate sa va dea o amenda mai mare. Interesul e sa strângă mai mulți bani, nu sa plateasca masa si casa pt hoți.
Si cand te gândești câte ati fi cumpărat de 600 de euro...parca iti vine sa te lași de furat.
E putin probabil sa va aresteze DAR art. 242 alin 1 din Strafgesetzbuch - Codul penal german - pedepseste furtul cu inchisoare pana la maximum 5 ani sau amenda. Daca ati primit deja o amenda e putin probabil sa va mai amendeze inca o data, e clar ca metoda nu a functionat, asa ca probabil veti primi o condamnare cu inchisoare a carei executare va fi suspendata pentru un termen de probatiune - sa vada daca va indreptati sau vreti neaparat sa traiti bucuria si farmecul carierei infractionale la intensitatea maxima pe care o poate asigura doar internarea intr-un penitenciar.
Furt in germania
dinuu
sant din orasul Koblenz si am furat intr-o zi dintr-un magazin a venit dupa mine pana la usa o d-na civila si nu ma lasat sa ies pe usa pe motivul ca stie ca ... (vezi toată discuția)