avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Scos de sub urmărirea penală. Ce se întâmplă cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Scos de sub urmărirea penală. Ce se întâmplă cu permisul?

Buna ziua!Am cumparat o masina "mai in graba" fara sa verific actele prea bine ,am fost la un notar si am incheiat un contract de vanzare-cumparare si fostul proprietar a scris ca masina nu e furata si nu are nicio problema . Am fost oprit in trafic si am fost rugat sa merg la sectie pentru verificarea actelor prin interpol. Masina a fost retinuta , la fel si majoritatea actelor impreuna cu permisul de conducere , mi.am asumat greseala ca trebuia sa verific actele mai bine si dupa 9 luni instanta a hotarat sa ma scoata din urmarirea penala si sa raman doar cu cheltuielile judiciare . In legatura cu permisu nu scrie absolut nimic nici ca este suspendat nici ca este anulat mentionez ca in aceste 9 luni am avut dreptul de conducere cu dovada. Acum nu stiu ce se intampla cu permisu ca nu mi.a zis nimeni nimic. Va multumesc !
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:52, 11 Iunie 2018
Mulțumesc pentru lămurire. Am dreptul totusi sa reduc suspendarea la 30 zile ?
In cazul suspendarii ca urmare a savarsirii unei infractiuni nu se aplica posibilutatea reducerii perioadei la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier costel_gr2013 costel_gr2013 daca procurorul claseaza cauza fara a specifica ca se suspenda permisul de conducere ,politia mai are dreptul de al suspenda? (vezi toată discuția)
Remorca neînmatriculată - dosar penal Cosminbar Cosminbar Buna seara. Am fost prins în noiembrie 2016 tractând o remorca neînmatriculată pe un drum comunal. S-a întocmit dosar penal, parchetul a dat NUP, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni ecks ecks Buna ziua, pe data de 06.12.2017 am fost implicat intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni soldat cu vatamare corporala usoara din culpa( victima a avut ... (vezi toată discuția)