avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu asistent social (primarie)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu asistent social (primarie)

La un asistent social, dintr-o primarie, este normal si legal sa se majoreze salariul obtinut prin inmultirea indicelui din nomenclator (lg 153 / 2017) cu un procent conform oug 91/ 2017? Am studiat niste clarificari ptr aplicarea lg 153 / 2017, postate de Ministerul Muncii si am citit chestia asta. Oare este adevarat? Salariul unui angajat, de executie, poate depasi salariul unui sef de birou, de la un alt Compartiment / Serviciu, din aceeasi primarie? Eu am citit in lg 153 ca nu poti depasi salariul viceprimarului , nu al unui alt coleg, fie el si sef birou?? Am dreptate??? V arog daca se poate sa imi dati un punct de vedere. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Actualizare salariu functionar public Faranumebun Faranumebun Lucrez intr-o primarie ca si consilier superior gradatia 5. Salariile au fost stabilite conf lg 153/2017 printr-o hotarare de consiliu local au fost stabiliti ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu Faranumebun Faranumebun La alesii locali (viceprimar si primar) salariul de la 01 ianuarie 2018 este legal, ca pe langa majorarea (inmultirea indicelui din nomenclator cu 1900 lei, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt salariat in cadrul unei primarii de comuna, incadrata ... olgutamadalina olgutamadalina Buna ziua! Sunt salariat in cadrul unei primarii de comuna, incadrata in grad profesional consilier superior, gradatia 5. Am stabilit inca de la aparitia ... (vezi toată discuția)