Buna ziua in data de 31-12-2017 am acroșat o Dna ce mergea pe bicicleta , in timp ce iesiam din parcare . Precizez ca nu am observat si am plecat in tot timpul asta Dna era căzută între timp a venit poliția si Dora mea ma sunat sa imi zica ca am lovit bicicleta . Am venit in cel mai scurt timp am mers la poliție an explicat ce sa întâmplat , Dna nu depune plângere si nu are nici o pretenții . Poliția mia zis ca imi face dosar penal si imi anulează permisul e adevarat ce e de facut . Va multumesc daca ma-ati ajuta .
Doar in urma unei hotarari definitive a unei Instante de judecata prin care s-a aplicat amenda penala sau suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere vi se va anula permisul.Daca doamna nu depune plangere sau depune dar are pana in 90 zile de ingrijiri medicale si nu i se retine prin certificatul medico-legal viata pusa in pericol, prejudiciu estetic grav si permanent, invaliditate/handicap (care in unele cazuri defapt se retin ulterior), dosarul dvs. se claseaza daca aveti retinuta doar aceasta fapta de vatamare corporala din culpa. Din relatarile dvs. se pare ca organele de politie au retinut si infractiunea de parasire a locului acc. /modificare/stergere urme. Iar daca este asa, posibil sa ajungeti si in fata unei Instante de judecata.
Loviri
florin2011x
Buna seara ma numesc Florin . Ieri dimineata in jurul orei 7:30 am iesit in fata blocului cu cainele acolo erau 5 indivizi veniti de la o nunta in stare de ... (vezi toată discuția)