avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CO Crestere copil si firma in faliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CO Crestere copil si firma in faliment

Buna ziua,
Sotia este angajata la o firma si acum este in crestere de copil si urmeaza ca in luna Martie sa se intoarca la munca.
Problema este urmatoarea ,firma in speta a dat faliment in 2016 ,dar intre timp sotia nu a cautat nimic de munca nu asta ar fi problema.

Cum se procedeaza daca firma este in faliment ?
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
mihalace, utilizator

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in concediul de crestere copil bogdan_sxv bogdan_sxv Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de reintoarcerea in concediul pentru cresterea copilului. Concediul pentru cresterea copilului se termina in aprilie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - tata Ecet Ecet Buna ziua, Sotia este insarcinata si urmeaza sa intre in prenatal, iar eu, tatal, dupa nastere, urmeaza sa intru in concediu crestere copil. Am urmatoarele ... (vezi toată discuția)