machiador 
	    	Utilizator

machiador 
	    	Utilizator	    

va rog, actele aditionale s-au incheiat pana la 29.12.2017 , transimterea in revisal se va efectua pana la 31.03.2018 , la C. I. M de administrator-casier , contabil , femeie de serviciu .
Se majoreaza salariul pe timp partial de munca , cu orele de munca lucrate si repartizate ca ore /luna .
Este corect si legal .
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 MariaRamona	                   

Modificarea salariului minim brut de la 1450 lei la 1900 lei se opereaza in Revisal pana la data de 31 martie 2018?
Multumesc! (vezi toată discuția)
	                    MariaRamona	                   

Modificarea salariului minim brut de la 1450 lei la 1900 lei se opereaza in Revisal pana la data de 31 martie 2018?
Multumesc! (vezi toată discuția)

larisalaly	                   

Buna ziua, 
Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar
Daca am ... (vezi toată discuția)
	                    larisalaly	                   

Buna ziua, 
Legat de modificarea salariului brut in contextul mutarii contributiilor de la S la A am inteles, avem timp pana pe 31 martie 2018 dar
Daca am ... (vezi toată discuția)

ionela11	                   

Buna ziua,
Actele aditionale cu majorarea salariului minim de la 1450 lei la 1900 lei trebuie trimise in revisal pana la 01.01.2018?....sau pot si dupa ... (vezi toată discuția)
	                    ionela11	                   

Buna ziua,
Actele aditionale cu majorarea salariului minim de la 1450 lei la 1900 lei trebuie trimise in revisal pana la 01.01.2018?....sau pot si dupa ... (vezi toată discuția)