avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... F.F. URGENT! spor de functie suplimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

F.F. URGENT! spor de functie suplimentara

In anul 2004, mi s-a acordat printr-o decizie a unitatii un spor de functie suplimentara in suma fixa de 800.000 lei, pentru indeplinirea activitatii suplimentare de secretar CA.
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 09:02, 13 Februarie 2006
care e intrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna ContSters79654 ContSters79654 La nivel de unitate am incadrata o persoana care cumuleaza si o alta functie. Pentru functia cumulata nu are un nou contract de munca ci beneficiaza de un spor ... (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate in cuantum fix? enco enco Se poate acorda sporul de fidelitate in cuantum fix, egal pentru toti angajatii unei societati? Daca da, care este baza legala? Si, eventual cum arata o astfel ... (vezi toată discuția)
Revisal hg nr. 500/2011 - cuantum sporuri alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as dori sa stiu daca este posibil sa trecem in revisal hg500 valoarea sporului pt ore suplimentare(75%) ?eu din cate stiu(nu intocmesc statele de ... (vezi toată discuția)