avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema.
Am un contract de inchiriere pe care l-am depus in 2017 la finante, impreuna cu formularul 220. Contractul este pe perioada nedeterminata.
Pentru anul 2018 am modificat cuantumul chiriei dar chiriasul a ramas acelasi. Trebuie sa depun si pentru 2018 formularul 220 ?
Am inteles ca formularul s-a modificat la sfarsitul anului trecut. De unde il obtin pt.ca nu pot sa il descarc de pe site-ul Anaf ?
Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Ianuarie 2018
lani, utilizator

Alte discuții în legătură

Depunere formularul 220 lani lani Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am un contract de inchiriere pe care l-am depus in 2017 la finante, impreuna cu formularul 220. Contractul ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament noriszah noriszah Vreau sa inchiriez un apartament intre luna decembrie 2017 si iunie 2018 . Este necesar completare declaratie anaf pentru inchiriere apartament daca am sub un ... (vezi toată discuția)
Trebuie depusa declaratia 220 pt contract chirie roxete roxete Buna ziua! Am un apartament inchiriat cu contract inregistrat la Dir Finante Publice a Jud de care apartin si vreau sa ma lamuriti daca si cand anume ... (vezi toată discuția)