avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare Taxa Auto

Buna seara,in 08.2011 baiatul meu a inmatriculat o masina pe numele lui pentru care a platit taxa auto,iar in 11.2013 am trecuto pe numele meu. Numarul de inmatriculare,adresa si numele de familie fiind aceleas.Cum putem sa recuperam taxa auto?Eu trebuie sa merg sa depun cerere s-au baiatul? Copii dupa cartea de identitate si talon cele ce erau pe nimele baiatului sau dupa cele de acum ce sunt pe numele meu? Chitanta cu care am platit nu o mai avem.Cererea trebuie depusa la ANAF ?

Alte discuții în legătură

Acte recuperare timbru de mediu kisika kisika Buna ziua ! Am si eu de recuperat trei taxe de mediu !intre timp toate cele trei masini au fost vandute in decurs de trei ani La doua dintre ele mai am ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)