avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cerere de restituire preț vacanță de la ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cerere de restituire preț vacanță de la intermediar. Este întemeiată o asemenea pretenție?

Buna ziua, am organizat o cabana de revelion cu anumite persoane. 2 dintre ele vor banii inapoi pentru ca au plecat din prima zi. Eu am fost internediarul intre grup si proprietarul cabanei. Toata actiunea s-a realizat fara niciun contract sau document semnat. Cei 2 spun ca eu trebuie sa le dau banii inapoi , nu proprietarul cabanei deoarece ei mie mi-au dat banii, au spus ca daca nu rezolva amiabil cu mine vor depune plangere la politie. Legal, am anumite consecinte pe tema asta ? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 18:09, 8 Ianuarie 2018
In orice hotel daca ai comandat un sejur si te razgandesti in prima zi sau chiar cu o zi inainte nu se ramburseaza nimic. Daca chiar vor ceva trebuie sa deschida proces. Daca insa conditiile nu au respectat intelegerea atunci e altceva. Am fost la o cabana abia deschisa, in miezul iernii si am inghetat bocna ca sufla pe la toate geamurile si era si doar un geam mizerabil tip vechi. Tot nu am primit nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune firma de turism adytak adytak In data de 28 iunie 2013, am achitat integral sejurul pentru perioada 02-07.08.2013 pentru 2 persoane,catre .....................(plata efectuata prin ... (vezi toată discuția)
Sejur ratat de revelion 2023 mihaic99 mihaic99 Buna ziua, In urma unui sejur ratat de Revelion 2023 cu o mare companie de turism, avem toate motivele sa ne cerem banii inapoi si daune morale in cuantum de ... (vezi toată discuția)
Restituirea avans chirie Conditiichirie Conditiichirie Salut, Situatia in care ma aflu acum consta in faptul ca am avut garsoniera inchiriata unui domn, sub contract simplu (neinregistrat). El a anuntat in data ... (vezi toată discuția)