avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil dupa divort
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil dupa divort

Buna,as dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o nelamurire,am divortat de sotul meu luna trecuta in data de 20 dec. la notar si avem o fetita impreuna care la acordul partilor a ramas in ingrijirea tatalui,eu in prezent sant in concediu de crestere a copilului din care mai am 3 luni,intrebarea mea este daca este legal sa mai iau in continuare aceste 3 luni sau ar trebui sa fac o cerere de renuntare,va multumesc frumos o zi buna
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 6 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal este sa anuntati AJPIS pentru sistarea platii indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de ... Ammelia Ammelia Buna ziua!Am si eu urmatoarea situatie: -sunt in concediu de crestere a copilului,care va implini 2 ani pe 22 septembrie 2023 -firma la care lucram inainte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil ioanamorar17 ioanamorar17 Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Sunt invatatoare titulara si in momentul de fata ma aflu in concediu crestere copil pana la doi ani. Incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Tatal refuza sa semneze cererea pentru acordarea indemnizatiei de crestere copil dana_laura dana_laura Buna ziua, Sotul meu si-a strans lucrurile personale si a parasit domiciliul conjugal. Adresa lui de pe buletin este cea de la mama lui, insa noi stateam ... (vezi toată discuția)