Ceidith 
	    	Utilizator

Ceidith 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 cristina1980	                   

Bunicii mei au avut o casa si niste terenuri, adica parintii mamei mele. ok... bunica-miu a murit in 2004 si mostenirea a ramas 1/4 la bunicame-a si 3/4 la ... (vezi toată discuția)
	                    cristina1980	                   

Bunicii mei au avut o casa si niste terenuri, adica parintii mamei mele. ok... bunica-miu a murit in 2004 si mostenirea a ramas 1/4 la bunicame-a si 3/4 la ... (vezi toată discuția)

secured	                   

Buna ziua, dragi avocati! As vrea sa primesc cateva indicatii pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Voi fi f scurt.
Tata a plecat in italia in  anul 2000 si ... (vezi toată discuția)
	                    secured	                   

Buna ziua, dragi avocati! As vrea sa primesc cateva indicatii pentru rezolvarea urmatoarei situatii. Voi fi f scurt.
Tata a plecat in italia in  anul 2000 si ... (vezi toată discuția)

Elena nastase	                   

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un ... (vezi toată discuția)
	                    Elena nastase	                   

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un ... (vezi toată discuția)