avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta ...

Buna ziua ,fratele meu are nevoie de un avocat cu experienta pentru divort ,anul trecut a fost in proces de divort, sotia I a promise ca se schimba, au si un copil de 3 ani ,iar de dragul copilului fratele a renuntat la divort,doar ca din gelozia bolnava si scenarile sotiei a inceput di nou cearta, dansa este instabila psihic,face scene ,urla, posesiva ,inca nu s a intentat divortul dar deja nu l mai lasa pe fratele meu sa stea cu copilu, mai nou ,cat fratele era la munca ,ea s a dus la politie sa ceara ordin de restrictie cum ca el ar fi violent cu copilu de 3 ani,nu suporta familia noastra nu lasa copilu la bunici ,mai nou maine vrea sa ia copilu de la tata sa l duca la parintii ei la Braila. Ce se poate face cu aceasta persoana bolnava de gelozie capabila sa calce pe morminte doar pentru a face rau.?Se victimizeaza ca e femeie si lumea o crede, fratele are inregistrari cu ea si isteriile ei, avem nevoie de un avocat bun. Sper ca bunul Dumnezeu sa faca dreptate sa iasa adevarul la iveala.
Bună seara,

Se poate formula inclusiv o cerere de ordonanță presedintiala, pentru a urgenta obținerea unei soluții pana la pronunțarea unei hotărâri asupra divorțului.
Soluții există, însă ar trebui contactat, de urgență, un avocat cu care sa discute fratele dumneavoastră pentru a lua cea mai buna decizie.
Buna ziua!

Pe acest forum nu se fac recomandari, insa puteti cauta dvs in lista avocatilor inscrisi pe aceasta platforma sau in lista avocatilor din baroul in circumscriptia careia locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :sotia a plecat de ... Elena nastase Elena nastase Buna ziua vorbesc despre cazul fratelui meu :Sotia a plecat de acasa cu copilul de 3 ani ,la Braila la parinti in urma geloziei si scenariilor din capul ... (vezi toată discuția)
Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)
Divortul fratelui meu in care e inclus si un copil minor kmy30 kmy30 buna ziua va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva solutii referitoare la ceea ce va voi povesti.fratele meu este in pragul unui divort care pare cam ... (vezi toată discuția)