avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am avut un accident rutier in urma caruia a decedat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am avut un accident rutier in urma caruia a decedat celalalt sofer , fiind si vinovat .

buna ! am avut un accident rutier in urma caruia celalat sofer a decedat , mergeam pe un drum cu prioritate intr.o localitate ... iar un domn mai in varsta venea din partea stanga de pe un drum fara prioritate avea STOP!
A intrat in intersectie neacordandumi prioritate si nu am putut evita accidentul ( el ajungand deja pe banda mea ), si lam lovit in aripa din fata dupa care am fost aruncat in santul din dreapta ... iar el a fist intors inpre santul din stanga ... in urma inpactului el neavad centura ... a iesit prin parbriz si a decedat la spital sau pe drum ... bun eu am fost ranit usor am mers cu un prieten la spital pentru ca nu venise o ambulanta si pentru mine ... am declarat la politie in acea seara cum sa intamplat accidentul si apoi am gasit o avocata care se ocupa de dosar etc ... iar acum lucrurile stau pe loc !!! mi se spune ca nu se face nimic din cauza politiei care spune ca nu are fonduri sa plateasca autopsia persoanei decedate ... iar eu stau fara masina personala care e dauna totala de 4 luni fara ca sa ma despagubeacsa sau sa stiu si eu vreau rezultat ... ce pot sa fac ? doresc sa se rezolve lucrurile cat mai repede posibil .... pot sa fac ceva ?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Stefan Cin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan Cin , utilizator 12:30, 9 Ianuarie 2018
Vorbiti cu avocata.
Ea are dreptul de a face demersuri pentru dvs. din moment ce este angajată.
Astfel de dosare au un curs destul de lent.
Aveti dovada pentru a circula?
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In primul rand avizare, deschidere dosar dauna la rca "vinovat". Constatare-reconstatare pagube auto. Dupa care Anexa 2 de la Politie si cerere despagubire. Dar aveti grija la expertiza. In cazul unei culpe comune sa nu trebuiasca sa dati niste bani inapoi la asiguratorul RCA, daca va despagubeste inaintea efectuarii cel putin a expertizei tehnice auto.Culpa comuna poate fi si in situatia in expertul retine faptul ca aveati posibilitare de evitare a accidentului, aveati viteza peste limita maxima legal admisa pe acel sector de drum.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2018
Diana Cioroiu, Avocat
da , am permisul nu mi lau luat nici amenda nu mi.au dat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie dupa 2 ani de la accident popamdl popamdl buna din nou! ...se pare ca urmele accidentului in care am fost implicata in 2009 nu vor nicicum sa fie sterse. Pentru inceput v-am copiat post-ul meu de ... (vezi toată discuția)
Din victima in vinovata?????? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua! Sper ca voi afla mai multe si ma voi lamuri cu privire la ceea ce mi se intampla. Acum 2 saptamani, am fost implicata intr-un accident rutier, ca ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecere de pietoni flavianda flavianda In cazul unui accident in care a fost lovit un om pe trecerea de pietoni si care a decedat dupa o zi la spital - familia nu a fost contactata de faptuitor pt. ... (vezi toată discuția)