avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

M-am trezit concediat cu toate ca ma aflam la serviciu si fara a fi informat in prealabil. Ce obligatie mai am fata de unitate daca dispuneam de gestiune ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 8 Ianuarie 2018
Daca sunteti in perioada de preaviz, atunci va trebui sa participati la predarea gestiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta la prezenta ... anutza anutza Am fost concediata iar angajatorul a spus ca renunta la prezenta fizica in perioada de preaviz. Am primit un proces verbal in acest sens. Este legal? Poate sa ... (vezi toată discuția)
Concediere Nelu70 Nelu70 Am fost concediat fara preaviz cu toate ca detineam gestiune, ce obligatie mai am fata de unitate ??? (vezi toată discuția)
Predare gestiune in caz de concediere peta20ro peta20ro In data de 17.01.2011, am fost intiintata ca-mi va inceta activitatea, am primit preavizul pana in data de 15.02.2011. Mentionez ca am avut gestiune. Am ... (vezi toată discuția)