avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie epilepsie??
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie epilepsie??

Buna seara.Ma numesc Mirzea Valentina.intrebarea mea este urmatoarea:am un copil de 10 ani diacnosticat cu epilepsie focala..putem beneficia de o indemnizatie ceva???

Alte discuții în legătură

Epilepsia este un handicap? Magdallenne Magdallenne Buna ziua! Mă numesc Ana și as dori sa știu dacă epilepsia este un handicap. Am o fetiță de 5 anișori și de anul trecut a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Epilepsie adult cu crize zilnice poate beneficia de insotitor Carmen.diculescu69@Gmail Carmen.diculescu69@Gmail Băiatul meu bolnav de epilepsie de la 9 luni în urma unui vaccin a beneficiat de asistent personal cu certificat nerevizuibil de la 18 ani Anul acesta am ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate georgescuy georgescuy Sint diacnosticat cu : 1- tromboflebita la ambele picioare,urmata de un ulcer varicos la piciorul sting . 2 - epilepsie. 3 - cardiopatie ischemica , angor ... (vezi toată discuția)