avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MENTIUNI in Cazier dupa terminarea perioadei de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MENTIUNI in Cazier dupa terminarea perioadei de supraveghere

Buna,

Pe data de 17 noiembrie 2017 s-a incheiat perioada de supraveghere, dar am incercat sa scot cazierul si are mentiuni. Din cate am inteles se face reabilitarea automat dupa acesti 2 ani. Nu stiu daca mai trebuie sa astept cateva luni sau trebuie sa fac o cerere catre judecatorie in acest sens. Daca trebuie facuta o cere cum se numeste si unde trebuie depus orasul de dominiciuliu sau judecatorie unde a fost data sentinta (alt judet ).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AndrasM , utilizator 20:17, 11 Ianuarie 2018
AndrasM a scris:

Buna,

Pe data de 17 noiembrie 2017 s-a incheiat perioada de supraveghere, dar am incercat sa scot cazierul si are mentiuni. Din cate am inteles se face reabilitarea automat dupa acesti 2 ani. Nu stiu daca mai trebuie sa astept cateva luni sau trebuie sa fac o cerere catre judecatorie in acest sens. Daca trebuie facuta o cere cum se numeste si unde trebuie depus orasul de dominiciuliu sau judecatorie unde a fost data sentinta (alt judet ).

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier perioada de supraveghere AndrasM AndrasM Buna seara, In data de 17 noiembrie 2015 am fost condamnat pentru condus baut:justcuz: la 1an si 2 luni#-o de inchisoare cu amanarea aplicarii pedepsei ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca! johnny8 johnny8 Buna ziua, puteti sa ma lamuriti va rog cu privire la dreptul cand pot depune pentru reabilitarea judecatoreasca? • Condamnă la 3 ani închisoare cf. ... (vezi toată discuția)
Se face reabilitarea automat dupa perioada de supraveghere ? AndrasM AndrasM pe 17.11.2018 s-a incheiat perioada de supraveghere , in cazier inca mai am mentiuni desi am inteles ca se face reabilitarea automat dupa aceasta perioada. Va ... (vezi toată discuția)