avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Termen apel impotriva hotararii jud sindic de intrare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen apel impotriva hotararii jud sindic de intrare in insolventa

Buna ziua, care este termenul de apel impotriva hotararii de intrare in insolventa? 7 zile de la comunicare, pentru absenti, 7 zile de la comunicare pentru cei prezenti (art. 8 din Lg. 85/2014) sau conform art. 43 alin. 1 - 7 zile de la comunicare prin publicarea in BPI?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bellabianca52 , utilizator 11:48, 10 Ianuarie 2018
7 zile de la data publicarii in B.P.I.
Termenul de apel curge de la data publicarii in BPI.
De acord, dar care este rolul art. 8? Am vazut cereri de apel intemeiate si pe acest articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen apel sentinta respingere intrare in faliment Ioan Seria Ioan Seria Buna ziua. Am un dosar la care am cerut intrarea in faliment in procedura simplificata , la cererea debitorului. Mi s-a respins pe motiv ca nu am precizat ... (vezi toată discuția)
Hotararea pronuntata in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante Novaku Novaku Termenul pentru calea de atac impotriva hotararii pronuntata de tribunal in urma solutionarii contestatiei la tabelul preliminar de creante curge de la data ... (vezi toată discuția)
Cine reprezinta firma dupa admiterea cererii de intrare in insolventa? cyan cyan Cine este reprezentantul legal al firmei dupa admiterea cererii de intrare in insolventa? Are dreptul administratorul firmei sa mai semneze documente ale ... (vezi toată discuția)