avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde trebuie apostilata hotararea de incredintare a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde trebuie apostilata hotararea de incredintare a minorului

Buna ziua,
lucrez in Spania si pentru actele de rezidenta mi se cere hotararea de divort apostilata., unde se face referire la incredintarea minorului catre mine. Mi s-a specificat ca apostila este necesara si pe traducere si pe original. Cei de la biroul de traduceri mi-au spus ca dumnealor pot apostila doar traducerea. Va rog respectuos sa ma indrumati unde trebuie sa apostilez documentul original, emis in 2004, de Curtea de Apel, fiind o hotarare ramasa definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie. Multumesc!
Apostila se aplica de catre TRIBUNAL.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2018
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de divort spaniola? Adrian Adrian Adrian Adrian de la judecatoria din spania miau eliberat o copie dupa sentinta de divort am duso la notar in spania am legalizato am apostilao am traduso am legalizato ... (vezi toată discuția)
Legalizare copie xerox hotarare de divort - unde ? iolanda76ada iolanda76ada Buna seara ! Am urmatoarea problema : Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila emisa in 2003 si legalizata in acelasi an. Pentru dosarul de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)