avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obligatii de plata
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Obligatii de plata

Bună ziua ,
Am o întreprindere individuală înființată în 2016. Am încheiat anul 2017 pe zero. Nu am încă activitate, nici angajați.
Lucrez în străinătate, fără contract de munca . Nu am plătit şi nu plătesc CAS
nici CASS . Dacă nu înregistrez venituri în țară sunt obligat să plătesc ceva către statul român?
Ce variantă am , în țară , de a plăti pt a beneficia în caz de nevoie de asistenta medicala.
Vă mulțumesc şi vă doresc un an cu sănătate şi împliniri.

Cel mai recent răspuns: scg , utilizator 08:53, 10 Ianuarie 2018
Sunati la ANAF,CAS si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica vs. microintreprindere - drepturi de proprietate intelectuala din strainatate teomc teomc Buna ziua, Mai intai doresc sa va descriu situatia mea actuala: - Nu sunt angajat, obtin venituri din drepturi de proprietate intelectuala din ... (vezi toată discuția)
Mi-am infiintat un cmi-cabinet medical individual drbelebogdan drbelebogdan Buna ziua. Mi-am infiintat un CMI-cabinet medical individual . Va rog sa imi spuneti, in conditiile in care eu sunt titular si nu pot fi angajat, dar am o ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)