avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

Buna ziua.
Daca doresc sa imi recuperez taxa auto, insa eu am vandut masina mai pot sa primesc bani inapoi?
Chitanta cu plata taxei o am insa nu am o copie dupa talon. as putea sa gasesc o copie la ceva institutie?
Buna ziua,
Nu. Una dintre conditii este sa mai detineti masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Pot recupera taxa auto din 2012 daca a fost achitata de o persoana juridica la prima inmatriculare? marianchtr marianchtr Buna ziua. Am achizitionat un automobil de la o persoana juridica in 2013. Imi amintesc ca in acea perioada, pentru inmatriculare, am primit o dovada de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)