avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificarea Legii 230/2007
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificarea Legii 230/2007

Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-a aprobat oficial modificarea Art.16 al Legii 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, prin care se stabilesc obligaţiile în cazul supraetajării unui condominiu (acordul a min. 2/3 din numarul proprietarilor, inclusiv a celor direct afectaţi).
Va multumesc,
Anca Roibu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 15 Octombrie 2009
Pana in momentul de fata nu au fost aduse amendamente la prevederile L nr 230/2007.
La initiativa laudabila al unui user al acestui forum ,s-a derulat o perioada de discutii cu propuneri concrete de imbunatatire a mentionatei legi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari Daniela Sebe Daniela Sebe Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)
Informare locatari SerbuRadu SerbuRadu Buna seara. Am auzit ca a intrat in vigoare amendament la legea 230/2007 precum ca asociatia de proprietari este obligata sa anunte toti ... (vezi toată discuția)
Asociatia de chiriasi tbogdann tbogdann Buna ziua, sunt chirias intr-un bloc ANL din Arad si as dori sa stiu carui lege se supune organizarea si functionarea asociatiilor de chiriasi, (atentie nu ... (vezi toată discuția)