avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala autoturism

Buna ziua.Vreau sa scot o masina de la fisc,mentionez ca am vandut masina dar eu nu eram proprietar in actele masini dar la fisc este pe numele meu.Mi-au fost trimise actele masini ,cumparatorul zicandu-mi ca a dat-o la fier vechi.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:25, 10 Ianuarie 2018
Notarea pe rol fiscal a bunului mobil nu se poate realiza decat in baza documentelor care dovedesc calitatea de proprietar
Solicitati cumparatorului sa va depuna documentul de predare epava la unitatea specializata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Masina este dauna totala si nu se mai poate face nimic. Tata a luat numerele de la masina, are actele de la masina ce trebuie sa facem? Putem sa ... (vezi toată discuția)
Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)