avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua! Masina este dauna totala si nu se mai poate face nimic.
Tata a luat numerele de la masina, are actele de la masina ce trebuie sa facem?
Putem sa recuperam bani din masina facuta praf ?adica sa o duca la fier vechi.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 15:39, 31 Martie 2014
Proprietarul bunului mobil poate sa predea epava la unitate specializata,sa solicite document justificativ in baza caruia politia si autoritatea fiscala vor dispune radierea acesteia din evidenta
Am inteles si voi primi ceva de pe urma asta ?Multumesc!
Detaliati voi primi ceva de pe urma asta ?

De la unitatea de preluare deseuri metalice veti primi c/v epava+document justificativ
Ce altceva doriti sa primiti ?
Daca bunul mobil a ajuns in forma care nu il mai face utilizabil,eventual puteti solicita daune persoanei vinovate
Oke! Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala autoturism Damian Marcov Damian Marcov Buna ziua.Vreau sa scot o masina de la fisc,mentionez ca am vandut masina dar eu nu eram proprietar in actele masini dar la fisc este pe numele meu.Mi-au ... (vezi toată discuția)