avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 130/1999
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 130/1999

Buna!
Probabil ca ati citit deja modificarile aduse legii 130.Intrebarea mea catre voi este: in cazul in care angajatorii care au puncte de lucru in tara, au obligatia sa depuna actele cf. art 9 din lege si la inspectoratele din jud in care isi are puncul de lucru?(eu asa inteleg)
va multumesc anticipat si week-end placut!
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 13:21, 3 Martie 2006
si eu inteleg la fel :)
Si eu am inteles la fel.
Salutare si bine v-am gasit!
Am cateva nelemuriri referitoare la aceste prevederi ale Lg. 130/1999 art. 9(2): " Angajatorii sunt obligaţi să depună la inspectoratele teritoriale de muncă de pe raza unde îşi desfăşoară activitatea, inclusiv la punctele de lucru, dacă sunt în alt judeţ decât în cel unde societatea comercială îşi are sediul".
urmeaza sa apara niste norme metodologice de punere in aplicare a legii (modificarii aparute in lege) sau pur si simplu putem sa informam punctele de lucru/sucursalele sa inceapa sa depuna actele la ITM-urile in raza carora isi desfasoara activitatea?
Ultima modificare: Vineri, 3 Martie 2006
roxana_rem, utilizator
pana la urma care este termenul de depunere : 5 zile sau s-a mentinut cel de 20?
termenul de inregistrare a CIM este de 20 de zile, iar pentru acte aditionale si decizii de incetare este de 5 zile #-o

Alte discuții în legătură

L 403/2005 - nu inteleg! shimmer shimmer Daca firma mama este in Bucuresti si mai avem 28 de puncte de lucru, iar toate cartile de munca sunt tinute in Bucuresti, trebuie sa intocmesc documentele ... (vezi toată discuția)
Act aditional. Vioreld Vioreld salutare. un act aditional la contract de muncase depune in termen de 5 zile de la perfectare la itm. deci, eu pot sa inchei un act cu data de 07.11.2008 ... (vezi toată discuția)
Actele aditionale in relatiile de munca michou michou Care sunt actele aditionale care se inregistreaza la ITM?Toate actele aditionale la un contract ind de munca trebuiesc inregistrate? Unde?Care este temeiul ... (vezi toată discuția)