avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzari servicii IT
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzari servicii IT

Buna ziua,
Daca dorim sa vindem softuri educationale pentru copii pe piata din Romania ( mai exact niste joculete care ii invata sa scrie sa citeasca etc ), soft dezvoltat de noi si pe care il vindeam doar extern pana acum de ce anume avem nevoie? Magazin de prezentare sau punct de lucru? Casa de marcat daca vindem la persoane fizice sau e de ajuns chitanta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 23:55, 13 Ianuarie 2018
Daca vindeti la persoane fizice trebuie casa de marcat.Ca sa fiscalizati casa de marcat, trebuie sa aveti un punct de lucru.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa _cod caen 0149 contabilitateglass@gmail.com contabilitateglass@gmail.com Buna ziua. Daca am PFA , cod CAEN.0149, pentru a vinde la borcan mierea de albine in magazine (pe baza de factura).. , imi trebuie casa de marcat???Acea ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa comercializez produse in piete, fara casa de marcat, daca sunt if ? zcb zcb Buna seara, va rog sa -mi spuneti cum pot sa comercializez produse in piata, daca nu am casa de marcat si sunt IF(intreprindere familiala)? Se poate pe baza de ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura si chitanta pentru clienti persoane fizice daca nu am casa de marcat? carmenbn carmenbn Am deschis un punct de lucru(fizic),magazin cu amanuntul,neplatitor de TVA,dar nu l-am inregistrat inca la ONRC(proprietarul spatiului cu care trebuie sa facem ... (vezi toată discuția)