avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal

Buna ziua. Daca a expirat certificatul fiscal pot lua altul acum fara sa platesc inpozitele pe anul acesta. Totul este platit pe 2017
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 3 Martie 2022
Nu cred ca este posibil certifictul ar trebui sa reflecte situatia debitelor la data eliberarii,evident pe anul in curs aveti datorii.Intrebati totusi la ditl.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu cred ca este posibil certifictul ar trebui sa reflecte situatia debitelor la data eliberarii,evident pe anul in curs aveti datorii.Intrebati totusi la ditl.
. Nu știu ce vreți sa spuneți, eu nu am primit fiscalul de la el. De aceea nu o pot baga la mine la fiscal, nu o pot înmatricula.
Nu știu ce vreți sa spuneți

ei bine, nici noi. Unde ati scris situatia in primul mesaj ? sau banuiti ca ghicim in stele?
oricum, ce ati scris in primul mesaj, nu are nicio legatura cu ce ati scris in al doilea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism luat in evidenta dar neimpus de serviciul impozite si taxe PPAlina PPAlina Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2011 de la o persoana fizica si m-am prezentat la primaria de domiciliu pentru luarea in evidenta. Mi s-a eliberat ... (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)
Datorii anaf pentru masini aduse din germania stirbuviorel stirbuviorel buna ziua, am adus in anul 2009 cateva masini din germania pe care le-am vandut ,am primit de la anaf in decursul anului trecut somatie de plata pentru ... (vezi toată discuția)