avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EVACUARE GAZE CENTRLA TERMICA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EVACUARE GAZE CENTRLA TERMICA

Buna ziua,as vrea sa va rog sa ma ajutati intr-o problema la care nu stiu daca este vreo reglementare legislativa;vecinul meu si-a montat o centrala termica (la casa),iar evacuarea se face la o inaltime de aprox.1.9 m , gazele si condensul se disperseaza in curtea mea casa vecinului find la 60 cm de proprietatea mea ,deci ajung aproape in casa mea.Ce solutii ar fii fara sa avem conflicte intre mine si vecin sa rezolvam amiabil si daca evacuarea este corecta m-ar interesa
,dar efectiv ma deranjeaza pentru ca trec prin gazele evacuate,curtea fiind destul de ingusta.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Ghita Padurean, utilizator
Cel mai recent răspuns: yamada , utilizator 23:52, 12 Ianuarie 2018
Solicitatti vecinului sa ridice inaltimea sistemului de evacuare gaze
Si daca acesta nu este de acord ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Trarus Trarus Vecinul meu , avand casa situata cu spatele la fatada casei mele, la o i, de curand si-a instalat o centrala termica pe gaze, cu tiraj fortat, si a ... (vezi toată discuția)
Teava de evacuare centrala termica horea77 horea77 Buna seara! Problema mea e urmatoarea. Cineva a cumparat casa de langa noi, este in renovare si azi am observat ca noul vecin a instalat doua tevi in ... (vezi toată discuția)