avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restituire taxa auto

Care este procedura de restituire dupa noile reglementari? Nu am facut inca nicio cerere.
Daca am vandut deja acea masina se mai poate recupera?

Multumesc
La acest moment, singura varianta este pe cale administrativa - va adresa organelor fiscale de la domiciliul dvs.
Nu are relevanta daca mai detineti sau nu acel autovehicul.
Veti avea nevoie de copii ale cartii de identitate a vehiculului si certificatul de inmatriculare care sa ateste dreptul dvs de proprietate la momentul platii taxei.
MULTUMESC
Cu multa placere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Taxaauto Taxaauto Am imatriculat o mașină în martie 2016 , după câteva luni am vânduți, am înțeles că îmi pot recupera taxa chiar daca e vanduta, dețin copie a ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)