avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de revizuire trimisa prin email la tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de revizuire trimisa prin email la tribunal

Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti daca o cerere de revizuire trimisa prin email la tribunal este luata in considerare de catre instanta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:46, 15 Ianuarie 2018
Teoretic ar trebui luată în considerare, dar depinde și de instanță.
Sunt unii judecători care se leagă și de faptul că nu conține semnătura în original.

Dar nu-i o regulă generală, depinde de ce judecători nimeriți, e ca la loto.
În format PDF se poate semna autentic de mâna, dar va fi tot semnătură scoasă la imprimantă.
Cererea urmeaza sa fie inregistrata,in procedura de regularizare instanta va trimite o adresa prin care o sa va puna in vedere sa supliniti eventuale lipsuri,semnatura,nr suficient de exemplare,taxa timbru etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea Dvs va fi inregistrata, iar ulterior instanta va solicita sa depuneti cererea/cererile semnata/semnate in atatea exemplare cate vor trebui pentru instanta si in vederea comunicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta in care am fost chemat in judecata in calitate ... Gabriel Alionte Gabriel Alionte Buna ziua, Am o speta in care am fost chemat in judecata in calitate de tert poprit , am trimis intampinarea pe emailul instantei printr-un document pdf, am ... (vezi toată discuția)
Comunicare defectuoasa cu instanta prin intermediul emailului si semnatura electronica calificata Lucian P. Lucian P. Buna ziua, Am trimis la judecatorie, prin intermediul emailului, o plangere contraventionala pentru anularea unei amenzi aplicata de IJJ Constanta. Odata ... (vezi toată discuția)