avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru și intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru și intabulare

Dacă am facut cadastru la un apartament acum ceva vreme pot face intabulare sau trebuie sa reiau procedura din nou cu anularea numărului cadastrale. Si daca este normal ca o firma sa ceara actele casei legalizate.....Nu te poti trezi fara casa?
Cel mai recent răspuns: TopoUrban , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 23:59, 15 Ianuarie 2018
Daca nu au fost operate modificari la imobil,documentele cadastrale raman valabile
Este temeinic ca firma sa solicite documente in forma legalizata pentru a se asigura ca dv detineti calitatea de proprietar asupra bunului imobil
Incheierea documentelor de tranzactionare bun imobil necesita documente in original,astfel ca temerea dv nu este intemeiata
Numere cadastrale acordate si neintabulate pana in anul 2014 s-au anulat si se reia procedura. (totusi este necesara din partea dvs, o cerere de anulare numar cadastral). Actele se prezinta in forma legalizata, se depun la dosar si raman in arhiva OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum obtin documentatia cadastrala de la ocpi? Elena22014 Elena22014 Mi s-a dat deja numar cadastral in urma cu mai multi ani, dar acum mi s-a cerut din nou de catre OCPI singurul cadastru pe care il mai aveam in original ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine incheierile de carte funciara? bubu.g bubu.g Buna dimi!Dc ma poate ajuta cineva sa-mi spuna care sunt pasii de urmat in cazul in care sunt proprietar(persoana juridica SA)pe mai multe imobile si am ... (vezi toată discuția)
Informatie intabulare elektra2071 elektra2071 Buna ziua,ma intereseaza daca intabularea se face gratuit cum s a spus.Si ce acte sunt necesare.Multumesc!!! (vezi toată discuția)