Adam Grecu 
	    	Utilizator

Adam Grecu 
	    	Utilizator	    

eugarizan 
	    	Utilizator

eugarizan 
	    	Utilizator	    

sanda65 
	    	Utilizator

sanda65 
	    	Utilizator	    

sanda65, utilizator
 sanda65, utilizator 	
			~ final discuție ~
 necsulescu.maria	                   

-calculul cas,cass din ianuarie 2018  pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator  cu CIM cu 6ore/zi la o  asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
	                    necsulescu.maria	                   

-calculul cas,cass din ianuarie 2018  pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator  cu CIM cu 6ore/zi la o  asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)

Fireball	                   

Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul  sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat 
 cu Asociatia ... (vezi toată discuția)
	                    Fireball	                   

Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul  sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat 
 cu Asociatia ... (vezi toată discuția)

sanda65	                   

S-a aflat modul de calcul al retributiei angajatului cu CIM T.P in 2018 ?. Eu am facut un  calculat in felul urmator (asa am interpretat legile actuale ) : f. ... (vezi toată discuția)
	                    sanda65	                   

S-a aflat modul de calcul al retributiei angajatului cu CIM T.P in 2018 ?. Eu am facut un  calculat in felul urmator (asa am interpretat legile actuale ) : f. ... (vezi toată discuția)