Domnii mei,
Am fost dat in judecata de un domn, care imi cerea plata a 120 000 lei Ron... Instanta i-a fixat domnului in cauza o taxa de timbru in valoare de cca 6000 lei Ron. Domnul respectiv, la toate termenele, a gasit motivatii si nu a platit. La ultimul termen, instanta a gasit de cuviinta sa solutioneze cauza prin anularea actiunii prin netimbrare, cu recurs. Domnul in cauza a facut recurs si s-a judecat la Tribunal. Aici, s-a tot judecat si i s-a pus in vedere sa plateasca vreo 60 de bani...#-o...
Apoi, la alt termen, s-a amantat pentru recalculare, deoarece, s-a motivat, nu s-a citit corect suma de 120 000 ci s-a citit doar...12 000...X-(...
Apoi, s-a pronuntat solutia, care spune:...Admite apelul declarat de apelantul-reclamant ... Desfiinţează sentinţa şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe. Definitivă. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare."...:(..
Daca stie cineva, (voi intreba si avocatul, fireste, dar nu strica o parere in plus), ce inseamna acest lucru, ii sunt recunoscator...
Cu respect, va rog de iertare si va multumesc anticipat....
Adica, treaba sta asa:...domnul acesta pretinde ca "a cumparat" un apartament, suma fiind de 120 000 ron, dar toate indica a fi un fals, ceea ce si este, conform expertizelor...... Eu am contestat "actul" incheiat (poveste lunga), iar domnul vrea si apartamentul si banii pe care i-ar fi dat pe el... Deci, daca a dispus de acesti bani, tocmai pt a dovedi ca este de buna credinta, nu ar trebui sa-si timbreze actiunea? Or, tocmai tracasarea asta devine stresanta...