avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare transnationala - contract de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare transnationala - contract de munca temporara

Detasarea transnationala, in cazul contractelor de munca temporara, se transmite in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 15 Ianuarie 2018
HG 905/2017
(2) Angajatorii prevăzuți la art. 1 completează registrul în ordinea angajării persoanelor, cu următoarele date, fără a avea caracter limitativ:
....
m) data la care începe și data la care încetează detașarea transnațională, definită de Legea nr. 16/2017 privind detașarea salariaților în cadrul prestării de servicii transnaționale, statul în care urmează să se realizeze detașarea transnațională, denumirea beneficiarului/utilizatorului la care urmează să presteze activitatea salariatul detașat, precum și natura acestei activități;
.....

Art. 4.
(1) Transmiterea registrului către inspectoratul teritorial de muncă, cu datele prevăzute la art. 3 alin. (2), se face după cum urmează:
....
d) datele prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. m) și n) se transmit cel târziu în ziua anterioară datei de începere/încetare a detașării salariatului pe teritoriul altui stat;
...
Procedura care este?se completeaza in cadrul sectiunii detasare (ca la o detasare nationala)?eu am nevoie sa ramana activ contractul salariatuuil deoarece ramane in continuare angajatul meu si ii platesc eu salariul. daca fac detasare, nu se suspenda contractul?
Pe durata detasarii , nu este obligatorie suspendarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o intrebare referitor la inregistrarea in revisal ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua. Am o intrebare referitor la inregistrarea in Revisal a detasarii in cadrul prestarii serviciilor transnationale. Unde se inscrie detasarea? La ... (vezi toată discuția)
Inregistrare-modifcare-incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Care sunt cerințele minime obligatorii și termenele pentru înregistrarea contractelor de muncă, modificarea și încetarea lor? (vezi toată discuția)
Detasare strainatate, revisal georgianahandac georgianahandac buna seara stiti cumva detasatii in strainatate nu se trec in revisal ? adica detasarea nu se trece in revisal ? (vezi toată discuția)