avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am o intrebare referitor la inregistrarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am o intrebare referitor la inregistrarea in Revisal ...

Buna ziua. Am o intrebare referitor la inregistrarea in Revisal a detasarii in cadrul prestarii serviciilor transnationale. Unde se inscrie detasarea? La rubrica Detasari sau la rubrica Alte detalii din Modificare Contract Individual de munca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: lavinia.turcanu , utilizator 10:24, 25 Februarie 2023
Conform art. 3 alin. (2) lit. m) din HG nr. 905/2017 privind registrul general de evidenta a salariatilor, angajatorii prevazuti la art. 1 completeaza registrul in ordinea angajarii persoanelor, cu urmatoarele date, fara a avea caracter limitativ:

m) data la care incepe si data la care inceteaza detasarea transnationala, definita de Legea nr. 16/2017 privind detasarea salariatilor in cadrul prestarii de servicii transnationale, statul in care urmeaza sa se realizeze detasarea transnationala, denumirea beneficiarului/utilizatorului la care urmeaza sa presteze activitatea salariatul detasat, precum si natura acestei activitati.
Multumesc pentru raspuns. Intrebarea mea este unde se inregistreaza mai exact in Revisal, in ce rubrica? Multumesc
Detasarea transnationala se inregistreaza in Revisal folosind butonul Detasare din aplicatie.
Buna ziua. Ok. . Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare transnationala - contract de munca temporara RuxandraLarisa RuxandraLarisa Detasarea transnationala, in cazul contractelor de munca temporara, se transmite in Revisal? (vezi toată discuția)
Detasare transnationala irina sol irina sol Buna ziua, ma poate informa cineva cu detalii in ce priveste detasare personal in Germania la o firma din Romania cu punct de lucru in Germania. Cei de la ITM ... (vezi toată discuția)
Detasare strainatate, revisal georgianahandac georgianahandac buna seara stiti cumva detasatii in strainatate nu se trec in revisal ? adica detasarea nu se trece in revisal ? (vezi toată discuția)