Wolfgang Fischer i-a pacalit pe toti . Cititi. Acest om a inselat pe cei mai buni experti din lume. Pana si spectometrul si razele X le-a inselat. Doamna, ca sa devii un falsificator , trebuie sa fii mai bun decat expertii in arta. Expertii in arta se cred Dumnezei. Uite ca nu sunt ! Pana la urma si aparatele pot sa fie inselate. E o arta sa fii falsificator si sa nu-si dea seama expertii !
[ link extern ]
ynocentta , poti sa vezi filmul Incognito, e dupa un caz real. La fel fac si eu. Expertii se indragostesc cateodata de falsificatori, pentru ca ii tenteaza si pe ei banii. SALVATOR MUNDI e un fals. Eu stiu cine l-a facut, dar asta e alta poveste. Nici macar nu e din timpul Renasterii.
Cumparatorii au suspiciuni ca au achizionat un fals? De ce nu au avut aceste suspiciuni inainte sa cumpere ? Le-a soptit o pasarica la urechea bleaga, dupa ce au cumparat tabloul, si le-a spus: Fraiere, ai luat teapa ! Tabloul este un fals ! Ha ha ha !
Pana la urma, oamenii ce cumpara , arta sau o semnatura. Daca eu pot picta ca Grigorescu, si cei de la Christie's au retras tabloul e problema lor. Initial au zis ca e original, au dat si acte pe el, regret si acum ca am fost fraier si le-am spus adevarul, mai bine zis am fost dat in gat. S-a gasit cineva sa spuna inaintea mea, nu spun cine, persoana ,, importanta "'.
De altfel toate falsurile mele nici nu le vand in Romania, pentru ca s-ar putea ca unii sa-si dea seama ca sunt falsuri, le vand in strainate, si nu la case de licitatii celebre. Cu toate astea pot sa spun ca se pot acumula sume de sute de mii de euro, daca ma mai tin de asa ceva.