avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TABLOU FALS.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TABLOU FALS.

Eu am falsificat un tablou asa de bine ca expertii in arta au spus ca este un original. Cu toate acestea nu vreau sa vand tabloul, am vrut doar sa testez pe experti sa vad cat de buni sunt. In aceasta situatie pot sa vand tabloul fals facut de mine sau nu?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 19:15, 16 Decembrie 2021
Wolfgang Fischer i-a pacalit pe toti . Cititi. Acest om a inselat pe cei mai buni experti din lume. Pana si spectometrul si razele X le-a inselat. Doamna, ca sa devii un falsificator , trebuie sa fii mai bun decat expertii in arta. Expertii in arta se cred Dumnezei. Uite ca nu sunt ! Pana la urma si aparatele pot sa fie inselate. E o arta sa fii falsificator si sa nu-si dea seama expertii ! [ link extern ]

ynocentta , poti sa vezi filmul Incognito, e dupa un caz real. La fel fac si eu. Expertii se indragostesc cateodata de falsificatori, pentru ca ii tenteaza si pe ei banii. SALVATOR MUNDI e un fals. Eu stiu cine l-a facut, dar asta e alta poveste. Nici macar nu e din timpul Renasterii.

Cumparatorii au suspiciuni ca au achizionat un fals? De ce nu au avut aceste suspiciuni inainte sa cumpere ? Le-a soptit o pasarica la urechea bleaga, dupa ce au cumparat tabloul, si le-a spus: Fraiere, ai luat teapa ! Tabloul este un fals ! Ha ha ha !

Pana la urma, oamenii ce cumpara , arta sau o semnatura. Daca eu pot picta ca Grigorescu, si cei de la Christie's au retras tabloul e problema lor. Initial au zis ca e original, au dat si acte pe el, regret si acum ca am fost fraier si le-am spus adevarul, mai bine zis am fost dat in gat. S-a gasit cineva sa spuna inaintea mea, nu spun cine, persoana ,, importanta "'.

De altfel toate falsurile mele nici nu le vand in Romania, pentru ca s-ar putea ca unii sa-si dea seama ca sunt falsuri, le vand in strainate, si nu la case de licitatii celebre. Cu toate astea pot sa spun ca se pot acumula sume de sute de mii de euro, daca ma mai tin de asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Adevarul despre regele falsificatorilor de arta, cititi pe net, si o sa va convingeti singura, cum au fost inselati cei mai buni experti de catre Wolfgang Fischer.
Nu ma viziteaza, expertii din Anglia de la Christie's nu si-au dat seama. Asa ca mai au si ei multe de invatat ! Si va sfatuiesc sa vedesti filmul INCOGNITO, e dupa . un caz real . Apoi profesorii mei in ale falsului Wolfganf Fischer, el a patit-o, dar in fine. E celebru.
LISONELTA300 a scris:
Eu sunt ruda cu pictorul Theodor Aman

Atunci se explica talentul, gena nu sare departe! :)
Arta plastica este un domeniu aparte.
Am vizitat Rijksmuseum, Vaticanul, Capela Sixtina, am ramas fara cuvinte.
Talentul este nemasurabil, inclusiv al falsificatorilor! :))
Am cautat filmul pe net, l-am vazut, acum il revad, merita!

Interventie moderator!
@LISONELTA300, nu mai scrieti mesaje consecutive, aveti posibilitatea sa completati un mesaj o perioada de 30 de minute de la postarea mesajului initial. Se lungeste inutil topicul pe mai multe pagini. Daca mai aveti ceva de completat sau de modificat apasati pe butonul "Modifica" si apoi "Salveaza modificari". In cazul in care posteaza un al user dupa mesajul dvs. pe care doriti sa il modificati sau completati atunci apasati pe "Raspunde" si continuati discutia.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
cyan, moderator
Domnule cyan, stra=stra bunicul meu Ioan Atanasie Mitescu a fost executorul testamentar al Aristiei Aman, cumnata lui Theodor Aman. Fiicele lui Ioan Atanasie Mitescu au fost Dora Mitescu si Cornelia Mitescu. ( se afla in testamentul Aristiei Aman). De ele nu s-a auzit nimic, Au pictat la Viena. ( unde au invatat sa picteze la pension, caci fiicele de boieri invatau la pension) La 15 ani , stra-bunica mea Dora Mitescu ( adica in 1904) picta la fel de bine ca si Aman, facea gravura pe lemn si copii dupa Camille Corot., precum Souvenir de Mortefontaine. ( Picta natura moarta cu struguri, caise, picta oi) Cornelia Mitescu picta si ea foarte bine.( Picta cerbi). Nu au reusit sa se remarce dar tablourile lor erau foarte bune. Apoi bunicul meu a cunoscut-o pe Freda Trybalski , fiica lui Francisc Trybalski, care a decorat unele din camerele de la Peleș. Când i-am intrebat pe muzeografi nici nu stiau acest lucru, desi locuiesc in Castelul Peles de ani de zile. Asta ca sa va dati seama de ce experti sunt in Romania. ( Mi-a raspuns o fata ca nu stia ca la Peles sunt opere de Francisc Trybalschi ) Ma intreb cat de ingnorant muzeograf poti sa fii sa stai intr-un castel de ani de zile si sa nu stii ce opere se afla acolo , cand scrie si pe internet . Am vazut la casele de licitatii tablouri de Aman, eu stiu ca nu sunt facute de Aman, le-am spus si celor de la casele de licitatii, dar au zis ca nu am dreptate , dar eu spun ca semnatura doar seamana, dar nu este a lui. Ei au spus ca Aman a avut mai multe semnaturi, ceea ce este adevarat, dar semnatura din tabloul vandut la licitatie nu este a lui Aman, asta e parerea mea ). Pe mine nu ma poate insela nimeni in privinta lui Theodor Aman. Am aparate care costa sute de mii de euro, si imi dau seama imediat daca este un fals, mai ales ca si eu sunt un falsificator de tablouri. Mi s-a spus de catre casa de licitatii ca 3 experti au facut expertiza la acel tablou, si ca e sigur Aman. Le-am spus ca eu am suspiciuni ca nu este Aman, ba mai mult in partea stanga scrie ca a fost facut de alt pictor. ( a carui semnatura a fost stearsa cu o substanta speciala) . Deci un pictor a facut o copie dupa Aman, acel pictor nu a falsificat tabloul. Apoi proprietarul tabloului a sters cu o substanta semnatura, care se vede foarte slab, ( cu niste programe speciale de calculator) si a scris in partea stanga a tabloului Aman. Le-am spus celor de la casa de licitatii , dupa ce s-a vandut tabloul, ca este o copie ( care prin stergerea semnaturii celui ce a facut-o si prin aplicarea unei semnaturi false , a devenit un fals ) , dar ei au zis ca 3 experti au supus tabloul la spectometru, la raze X si este Aman. Ceea ce nu stiu ei , este ca Aman a avut niste elevi mai naroji, ale caror opere nu se vindeau. Faceau ei aceste tablouri si desteptul de Aman le semna, dar nu erau facute de Aman. Pentru a nu avea probleme cu casa de licitatii am tacut ( apoi) din gura, si le-am spus ca este Aman, desi eu am mari suspiciuni ca tabloul vandut la casa de licitatii este un Aman ., , dar eu nu am patalama la mana de expert. Eu cred 99,99 ,% ca este un fals . Dar pentru ca prin venele mele curge sangele lui Aman, ( nu vreau sa spun mai multe, ca sunt un descendent dintr-o relatie in afara casatoriei) , imi dau seama daca un tablou e fals sau nu e fals. Dar daca expertii se lasa pacaliti e problema lor, nu a mea. Eu nici nu am nevoie sa ma duc la casa de licitatii , la unele tablouri se vede clar ca nu sunt facute de Aman. Ca sa nu mai zic ca pe piata romaneasca sunt mii de Grigoresti falsi. Grigorescu a fost falsificat chiar in timpul vietii lui de alti pictori care pictau in acelasi stil, asa ca spectometrul care exista in Romania este sperietoare de ciori pentru falsificatorii de arta.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
LISONELTA300, utilizator

Alte discuții în legătură

Tablouri theodor aman spartacus172 spartacus172 Mentionez ca strabunica mea Dora Mitescu a fost fina Aristiei Aman, cumnata pictorului Theodor Aman., iar stra-strabunicul meu Ioan Atanasie Mitescu a fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu tablourile lui theodor aman Hamarsold300 Hamarsold300 Conform declaratiilor sotiei lui Theodor Aman , ( doamna Ana Aman) . care au aparut in ziarul Adevarul din 28 februarie 1904, Ana Aman nu a vandut niciun ... (vezi toată discuția)
Tablou vechi danezu5 danezu5 Buna ziua, daca ajung cu un tablou vechi la o casa de licitatie pt a verifica daca este original, risc sa raman fara el? Mentionez ca nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)