Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

Lorena Chirila 
	    	Avocat

Lorena Chirila 
	    	Avocat	    

romascanu 
	    	Moderator

romascanu 
	    	Moderator	    

Denuntati unilateral contractul de comodat
 romascanu, moderator
 romascanu, moderator 	
			~ final discuție ~
 CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR	                   

Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
	                    CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR	                   

Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)

windy	                   

Va rog sa ma lamuriti daca exista vreun risc pentru proprietarul unui apartament in care se gaseste sediul social al unei societati cu datorii foarte mari la ... (vezi toată discuția)
	                    windy	                   

Va rog sa ma lamuriti daca exista vreun risc pentru proprietarul unui apartament in care se gaseste sediul social al unei societati cu datorii foarte mari la ... (vezi toată discuția)

Ada2016	                   

Buna ziua , 
  Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea  contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)
	                    Ada2016	                   

Buna ziua , 
  Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la rezilierea  contractului de comodat . Am administrat in 2011 o firma a carei sediul social a ... (vezi toată discuția)