avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Carte de identitate eliberata in Romania, expirata
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Carte de identitate eliberata in Romania, expirata

Buletin romanesc scazut de 2 ani, ce anume trebuie facut? Locuim in Italia .
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:38, 23 Ianuarie 2018
Reprezentanțele consulare românești de pe teritoriul Italiei nu eliberează carți de identitate.

Va trebui sa cereti consulatului roman din Italia, eliberarea unui titlu de calatorie, in cazul in care nu sunteți in posesia unui pașaport valabil, pentru a vă putea deplasa în România
Sau, puteți solicita autentificarea unei procuri speciale de către consulat, prin care imputerniciți o persoana (ruda sau prieten) din România să depună documentele necesare şi să ridice cartea de identitate de la serviciul de evidenţă a persoanelor din localitatea Dvs. de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Acte expirate, persoane in italia veronicapipa veronicapipa Fiica mea are buletinul si pasaportul romanesti expirate.Se afla in italia (Roma).Are un buletin italian,dar acesta e valabil doar pe teritoriul italiei.Poate ... (vezi toată discuția)